‘Εκθεση βιβλίου στο σχολείο μας!!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία η έκθεση βιβλίου στο σχολείο μας όπως και η παρουσίαση των βιβλίων των συγγραφέων Αποστολίδη Χριστίνας και Καριωτακη Μαρίας,έπειτα από πρόσκληση της εκπαιδευτικού και υπεύθυνη βιβλιοθήκης Κας Σαρρή Αικατερίνης.

Τα παιδιά εδώ και μια εβδομάδα είχαν ενημερωθεί για την ημέρα αυτή ενώ συγχρόνως είχαν γνωρίσει τους συγγραφείς μέσα από την ανάγνωση των βιβλίων τους από την υπεύθυνη βιβλιοθήκης του σχολείου μας.

Η παρουσία των συγγραφέων ήταν μια χαρούμενη νότα για όλους μας γιατί με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μας βοήθησαν να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο βιβλίο και να το κάνουμε φίλο μας .Παίξαμε ,τραγουδήσαμε ,χορέψαμε ,μεταμφιεστηκαμε ,γελάσαμε ,μάθαμε και εμπνευστηκαμε .

Είναι πολύ συγκινητικό να ακούς τα μικρά χειλάκια να ψιθυρίζουν αγαπώ το βιβλίο,ονειρεύομαι να αγοράσω αυτό το βιβλίο ,θέλω να δανειστώ αυτό το βιβλίο ….

Τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα σα μικρά σφουγγαρακια που είναι …Μαθαίνουν να αγαπούν τη γνώση όταν αυτή έρχεται όπως ήρθε σήμερα στο σχολείο μας !!!

Ευχαριστούμε τους γονείς μας που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και τους υποσχόμαστε ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο καταπληκτική !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.